Visst du att …

| |
Akustikgolv , SubFloor , Utomhusgolv , Ventilerade golv

… med SubFloor Golvregelsystem får du på många sätt ett starkare, snabbare och bättre alternativ med fördelar som till exempel

Upp till 25% färre infästningar

Med SubFloor har vi kortat ned antalet infästningar i reglarna, varje projekt är unikt och var regeln kapas är avgörande, men vi har sett att vi kan minska antalet infästningspunkter med 25% – vilket såklart ger ett snabbare monteringsarbete.

Fler infästningsmetoder

Något som varit efterfrågat hos entreprenörer är valmöjligheten att kunna variera infästningen av våra skruvfötter. SubFloor är mer flexibelt än någonsin, nu kan du välja mellan att skruva, limma, skjuta eller plugga.
Läs mer här

Välj mellan trä eller stål

Olika projekt kan ha olika förutsättningar, för att tillgodose detta har vi anpassat SubFloor så det kan användas med dels träreglar, men även med stålreglar med gänghylsor – allt för att ge dig större valmöjligheter.
Läs mer här

Förbättrad akustikreduktion

En stor del av SubFloors utveckling hänger ihop med den speciella akustikfoten som kan väljas till. Med dämpelement ser skruvfoten till så akutstikreduktionen blir betydligt bättre.
Läs mer här

Starkare skruv

Skruven är SubFloors riktiga superstjärna. Skruvens plast är av extremt tåligt material som ger hela konstruktionen mycket god lasttålighet och som möter framtidens krav och möjligheter. Ett starkare val.
Läs mer här

Vi har jämfört SubFloor med liknande system på marknaden. Vill du veta mer kontakta oss gärna!