Lågbyggande golv med stålregel

Har du problem med att underlaget är ojämnt på grund av exempelvis grovgjuten betong, sättningar eller överspända HDF-bjälklag?

Med SubFloor uppreglade golv får du golvet i precis den jämna nivå som du önskar och kan således eliminera de ojämnheter och nivåskillnader som finns i underlaget. Med hjälp av justerbara skruvar hålls golvreglarna uppe och ger dig den exakta höjd som du behöver. Ovanpå SubFloors golvreglar monterar du enkelt på en golvspånskiva samt det golvmaterial som du själv önskar. Luftspalten som bildas under reglarna kan användas för att möjliggöra olika typer av installationer.

Marknaden har under en längre tid efterfrågat möjligheten till att bygga lägre bygghöjder och vi på SubFloor såg det som ett naturligt steg att utveckla vidare vårt redan beprövade system. Med den nya stålregeln som är endast 11 mm tunn kommer bygghöjden ner till så lågt som 12mm ovankant regel. Konstruktionen finns i tre olika grundutföranden där stålregeln är densamma, men där man kan använda endast skruv samt två olika sorters skruvfötter för olika krav på underlaget.

Olika golvkonstruktioner

Här kan du se olika golvkonstruktioner och dess bygghöjder. Det finns med skruv, akustikfot eller skruvfot

Golvkonstruktion med skruv

Stålregel med plastskruv 50mm.

Bygghöjd 12-50 mm

Golvkonstruktion med akustikfot

Stålregel med plastskruv 100 mm samt akustikfot.

Bygghöjd 35-111 mm

Golvkonstruktion med skruvfot

Stålregel med plastskruv 100 mm samt skruvfot.

Bygghöjd 25-103 mm

Golvkonstruktion med skruv och isolering

Stålregel med plastskruv 50 mm.

Bygghöjd 25-50 mm.

Intresserad? Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller hjälper dig med teknisk support. Ring 0500-46 98 60 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontakta oss.

Återförsäljare

Privatpersoner och byggserviceföretag köper enklast våra produkter genom våra återförsäöjare. Hitta återförsäljare.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.