Varumärken

Hitta och läs mer om våra varumärken – SubFloor, Decibel Concept, Optivent, Fiberon och Combiform.

Subfloor Golvregelsystem

Vårt egenutvecklade funktionsgolv där vi har laddat med all den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss under 50 år i golvbranschen – varav 30 år med stort fokus på just uppreglade golv.

Decibel Concept – akustisk matte

Decibel Concept er akustiske matter som kan kombineres med flere typer gulvmateriale eller integreres i ulike bjelkelagskonstruksjoner, enten direkte under overflaten eller støpt inn i strukturen

Optivent – Ventilationsgolv

Optivent Golvsystem är en ljuddämpande fuktspärrmatta som kan läggas under nästan vilken golvtyp som helst. Systemet ger det effektivaste skyddet mot fukt och lukt från betongplattor, samtidigt som det är ergonomiskt eftersom det ger golvet en möjlighet att svikta.

Fiberon – komposittgulv

Fiberon har sine unike egenskaper i form av et bredt utvalg av design, farger og mønstre. Kompositten består av 50 % polyetylen og 50 % tremasse. I motsetning til tradisjonell trekompositt holder Fiberon farge og form år etter år uten å sprekke.

Combiform – Avdragsbana

CombiForm är ett enkelt system med många fördelar jämfört med traditionella metoder för gjutning av golv. Låg vikt och staplingsbarhet gör den enkel att transportera. Banorna har utstansade hål för armeringsgenomföring samt är förberedda för ställskruvar i foten.