Varumärken

Hitta och läs mer om våra varumärken – SubFloor, Decibel Concept, Optivent, Fiberon och Combiform.

Subfloor Golvregelsystem

Vårt egenutvecklade funktionsgolv där vi har laddat med all den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss under 50 år i golvbranschen – varav 30 år med stort fokus på just uppreglade golv.

Decibel Concept – akustisk matta

Decibel Concept är akustikmattor som kan kombineras med flera typer av golvmaterial eller integreras i olika bjälklagskonstruktioner, antingen direkt under ytan eller gjutna i konstruktionen

Optivent – Ventilationsgolv

Optivent Golvsystem är en ljuddämpande fuktspärrmatta som kan läggas under nästan vilken golvtyp som helst. Systemet ger det effektivaste skyddet mot fukt och lukt från betongplattor, samtidigt som det är ergonomiskt eftersom det ger golvet en möjlighet att svikta.

Fiberon – kompositgolv

Fiberons unika egenskaper inkluderar ett brett utbud av designer, färger och mönster. Kompositen består av 50% polyeten och 50% trämassa. Till skillnad från traditionella träkompositer behåller Fiberon sin färg och form år efter år utan att spricka.

Combiform – Avdragsbana

CombiForm är ett enkelt system med många fördelar jämfört med traditionella metoder för gjutning av golv. Låg vikt och staplingsbarhet gör den enkel att transportera. Banorna har utstansade hål för armeringsgenomföring samt är förberedda för ställskruvar i foten.