Hur hjälper vi dig?

Personlig och kundanpassad support från start till mål. Oavsett vilken roll du har i ett byggprojekt eller om du jobbar som återförsäljare så ställer vi upp för dig – från start till mål. Vi ger dig personlig, anpassad och kvalificerad support.

Montering

Byggentreprenörer & inköpare

Vi vet hur viktigt det är att få snabb respons vid offertarbete och inköp. I de allra flesta fall kan vi lämna offert inom en arbetsdag. Under projektets gång finns vår tekniska support tillgänglig för att reda ut eventuella frågor som rör användning och montering av våra olika byggsystem.

”Hos Prästängen Byggsystem får vi alltid snabb och bra service med både offert och support”

– Stefan Ekstrom, Peab Byggservice, Göteborg
Arkitekt

Arkitekter & konstruktörer

För arkitekter och konstruktörer erbjuder vi allt stöd som behövs när det gäller val av lösningar, specifika tekniska frågor, konstruktionstips, materialberäkningar och beskrivningstexter. Några av våra säljare är specialiserade på föreskrivare och har mycket gedigen erfarenhet av större byggprojekt.

Återförsäljare

Som återförsäljare ger vi dig allt nödvändigt stöd för att du ska känna att du har en snabb och professionell uppbackning både när det gäller tekniska frågor och vid offertarbete.  Via våra ansvariga regionsäljare får varje återförsäljare en personlig kontakt vilket är mycket uppskattat.  Utbildning och en tät dialog borgar för att våra återförsäljare erbjuder rätt lösning till rätt pris.

”Prästängen Byggsystem erbjuder bra och innovativa produkter och system. Tillsammans med hög kompetens och bra support är de en självklar partner till oss”

– Jan Schöldström, Beijer Byggmaterial, Stenungsund
Privatperson i hemmet

Privatpersoner

Även privatkunder är välkomna att kontakta oss med frågor som rör våra byggsystem. Vi kan även ge tips på lokala entreprenörer och bygghandlare som har erfarenhet av vårt sortiment. Vissa av våra produkter kan även den händige hemmasnickaren jobba med och vår tekniska support är även öppen för er.

”Prästängen Byggsystem hjälpte mig hitta återförsäljare och byggbolag för att få min vattenskada åtgärdad”

Kenneth Juhlin, Sköllersta