CombiForm logotyp

Avdragsbana med hål för armering som underlättar gjutning

CombiForm är ett enkelt system med många fördelar jämfört med traditionella metoder för gjutning av golv. CombiForm är tillverkad av 1 mm obehandlad stålplåt med en 8 mm hög polyetenlist i toppen. Den har utstansade hål 25 mm för armeringsgenomföring och är förberedd för ställskruvar i foten.

CombiForm avdragsbana finns i sju höjder, från 25 mm till 145 mm, och levereras i längder om 3.5 m. Låg vikt och staplingsbarhet ger en lätthanterlig leveransförpackning med tio längder á 3.5 m.

Ställskruvarna finns i två höjder, 60mm samt 90 mm. Vid krav på tjockare täckskikt eller för golv utsatta för hög belastning kan CombiForms avdragsbana kompletterasmed en extra plastlist, en så kallad förhöjningslist. Täckskiktet ökas med 22 mm.

Förhöjningslisten kan i vissa fall ersätta sågning av spår för sprickstyrning. I CombiForm systemet ingår också smidiga skruvverktyg och markplattor för mjuka underlag, exempelvis isolering

Fördelar

  • Fungerar som avdragsbana
  • Banorna har utstansade hål för armeringsgenomföring
  • Låg vikt och staplingsbara vid transport
  • Fungerar som sprickanvisare
  • Finns i sju olika höjder
  • Enkel och plan gjutning direkt
  • Kan kompletteras med extra topplist för ökat täckskikt

Filmer

Denna film visar tre klipp från några sekvenser från en gjutning med Combiform.
Denna film visar konceptet, lite olika funktioner och tillämpningar.

Intresserad? Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller hjälper dig med teknisk support. Ring 0500-46 98 60 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

Återförsäljare

Privatpersoner och byggserviceföretag köper enklast våra produkter genom någon av våra återförsäljare. Hitta återförsäljare.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.