Regla upp för ett jämnt och snyggt golv

Många underlag är ojämna på grund av grovgjuten betong och sättningar. Vid renovering löser SubFloor dessa utmaningar på ett enkelt sätt. Med ett torrt och snabbt monteringsarbete med laserprecision, hamnar golvet i rätt höjd.

En stor fördel med uppreglade golv är att du får det precis så jämnt och snyggt som du önskar. Luftspalten som bildas är dessutom ett perfekt utrymme för att dra och gömma installationer.

Den smarta lösningen är att golvreglarna hålls uppe med justerbara skruvar som ger exakt höjd för att eliminera de ojämnheter och nivåskillnader som finns i underlaget. Ovanpå reglarna monteras en golvspånskiva och därefter är det fritt fram att välja precis det ytskikt du har tänkt dig i rummet. Parkett, laminat och plastmatta samt tillsammans med gips/spackel även klinker.

Vi har lagt ned mycket arbete på att ta fram ett hållfast material till skruvarna, vilket gör att det uppreglade golvet klarar höga belastningar.

Flera positiva följdeffekter:

  • Reglar med få infästningspunkter
  • Snabb montering
  • Låg arbetskostnad

Välj infästningsmetod:

  • Limning
  • Skjutning med stålspik
  • Infästning med spikplugg eller betong-/träskruv

Vilken metod som passar dig bäst är beroende av underlagets kvalitet samt storleken på den golvyta som ska reglas upp. Limning och skjutning med stålspik ger ett snabbt och bekvämt monteringsarbete.

Våra olika typer

Enkel uppregling

Den vanligaste typen av uppregling är med plastskruv – med eller utan fot. Ovanpå placeras en golvspånskiva, lumppapp (eller liknande) och valfritt ytskikt.

Uppregling med stålregel

Ett alternativ till våra klassiska träreglar. Stålregeln fungerar bra tillsammans med alla golvtyper – enkel uppregling, akustikgolv och ventilerade golv

Projekt – Med uppreglade golv

Här visar vi ett urval av olika projekt med SubFloor uppreglade golv. Vi kommer fylla på med fler projekt framöver.

Intresserad? Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller hjälper dig med teknisk support. Ring 0500-46 98 60 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontakta oss.

Återförsäljare

Privatpersoner och byggserviceföretag köper enklast våra produkter genom våra återförsäöjare. Hitta återförsäljare.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.