Glöm träolja och flisor under fötterna, här är träkompositen som håller för svenskt klimat året om!

| |
Fiberon

Fiberon komposittrall är det underhållsfria och kostnadseffektiva alternativet till altaner, balkonger och uteplatser. Den läckra komposittrallen håller för alla klimat och materialet är tufft nog för att stå emot både kraftiga vindar och hårda väderförhållanden. Fiberon träkomposit har både träets utseende och känsla och i kombination med den slitstarka och hållbara plasten kräver trallen minimalt med underhåll. Bra golv kan nämligen vara både snyggt och hållbart under en lång tid framöver!

Inga flisor under fötterna

Fiberon har många lönsamma fördelar som gör kompositen till ett mer hållbart och ekonomiskt alternativ. Den traditionella trätrallen torkar snabbt vilket gör att fiberresningar bildas och flisor uppstår. Med komposittrall gjord av plast behöver du aldrig oroa dig för detta problemet. Materialet känns otroligt skönt att gå på och är både mjukt och behagligt under fötterna.

Kräver inget underhåll

Eftersom komposittrallen är tillverkad i återvunnen och miljövänlig plast behöver du aldrig igen bry dig om tidskrävande underhåll såsom att slipa eller behandla trallen med träolja på våren. Komposittrallen räcker vanligtvis att spola av för att hållas ren. Kompositen är nämligen behandlad med ett enastående ytskikt som skyddar trallen från fett och fläckar. 

Dold infästning med clips

Inte heller behöver du oroa dig för sprickor eller spikskallar som sticker upp från golvet. Fiberon monteras nämligen med dolda infästningar som ger dig en helt slät yta. Även i de allra jobbigaste vinklarna är det enkelt att få till ett snyggt slutresultat. Fiberon kan nämligen enkelt klyvas på längden och monteras ihop med Cortex, en skruv med täckplugg i samma färg som den trall du väljer att lägga.

25 års garanti på fläck- och färgförändringar

Materialets färg och nyans förändras minimalt genom åren och gör att trallen känns som ny även efter många års användning. PermaTech ytskiktsbehandling ger ett långvarigt och snyggt resultat utan färgförändringar, men du har alltid upp till 25 års garanti om blekningar eller fläckbildningar skulle uppstå på trallen.

Slitstarkt och tåligt material

Fiberon komposittrall är ett mycket slitstarkt och tåligt material som passar perfekt att använda exempelvis runt poolen. PermaTech gör att kompositen klarar av att utsättas för klor, repor och annat slitage. Det starka ytskiktet gör att kompositen ser ny ut länge.

 

Good Life

Optimalt underlag för uteplatsen med oslagbar prestanda och hållbarhet för alla möjliga aktiviteter. Det tresidiga toppskiktet förhindrar sprickbildning och ett autentiskt träutseende ger ett vackert och slitstarkt golv. Good Life finns i varianterna Beach House och Bungalow, med 20 års garanti. Levereras med spår för dolt fäste med Phantom clip och rak kant för snygg finish.

Läs mer

ArmorGuard

ArmorGuard levereras med en vågprofil på undersidan. ArmorGuard har ett ytskikt som ger en varierande färg design ”multicolor” och levereras med 20 års fläck- och blekningsgaranti.

Läs mer

Sanctuary

Sanctuary är täckt med patenterad PermaTech R ytteknik på tre sidor och levereras med 25 års fläck- och blekningsgaranti.

Läs mer

Fiberon Symmetry

Symmetry är behandlad på alla fyra sidor vilket gör den vändbar. Ytskiktet ger en varierande färgdesign ”multicolor” och levereras med 25 års fläck- och blekningsgaranti.

Läs mer