SubFloor akustikgolv på äldreboende i Tyresö

| |
Akustikgolv

Äldreboendet Sköndalsvillan är ett av sex svenska pilotprojekt som nu är på gång att byggas i stadsdelen Norra Tyresö Centrum. Byggnaden kommer att bli ett av det första klimatneutrala vård- och omsorgsboendet med de höga kraven NollCO2 och miljöbyggnad 3.1. Bygget är inlett av Sweden Green Building Council som arbetar för hållbart samhällsbyggande. Äldreboendet kommer ha plats för 92 boenden i 80 boenderum och tolv korttidsboendet. Hemsö genom för detta pilotprojekt och beräknas stå klart 2022.

SubFloors effektiva akustikgolv

På byggarbetsplatsen, där äldreboendet Faunan inom kort kommer rymmas, arbetar vi på SubFloor just nu med att uppnå projektets tuffa miljö och ljudkrav. Konstruktionen är byggd i KL-bjälklag och för att nå boendets luftljudskrav C och stegljud B levererar vi bland annat SubFloor 25mm akustikfot med träregel 45 och 200mm skruv. Projektet är i full gång och för tillfället är 1000kvm av över 3000kvm gjorda. Totalentreprenör är Oljibe AB. Återförsäljare av materialet är Beijer Byggmaterial.

Vi säkerställer en god inomhusakustik för just ditt projekt. Har du frågor och funderingar om våra lösningar för att lösa akustiska krav? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!