Nu är det dags att presentera vår senaste utvecklingssatsning

| |
Övrigt

SubFloor är en helt ny generation funktionsgolv. Konceptet har vi laddat med all den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss under 50 år i golvbranschen – varav 30 år med stort fokus på just uppreglade golv.

Det har krävts tid, kraft och kunnande. Och det har varit fantastiskt stimulerande! Drivkraften finns i företagets historia och lever vidare med hjälp av dagens alla skickliga och duktiga medarbetare. Vi har alltid siktat framåt.

Vi vill vara den kvalificerade bygghandelns självklara partner när det gäller funktionsgolv. Med nyheterna från SubFloor ser jag möjligheter att stärka vår relation ytterligare och fortsätta att utvecklas tillsammans under lång tid framöver.

I utvecklingsarbetet har vi naturligtvis också involverat extern expertis för att komma närmare och förstå alla våra olika kundgruppers behov och utmaningar. Nu bemöter vi dessa med nyheter som bjuder på smarta funktioner och enkel användning. Monteringsarbetet, arbetsmiljön, materialval, akustik och belastning är områden vi har ägnat särskild uppmärksamhet.

Min förhoppning är att vi på Prästängen Byggsystem ännu en gång ska överträffa dina förväntningar.

Jens Ljungkvist
VD Prästängen Byggsystem