Utomhusmiljöer

SubFloors lösning med tryckimpregnerade reglar och skruvar anpassade för ett tufft utomhusklimat är det överlägset enklaste sättet att snabbt och säkert bygga upp ett perfekt avvägt underlag för en altan, en uteplats, en balkong eller en takterrass. 

Ingen gjutning eller pålning behövs – de stabila skruvfötterna kan ställas på alla fasta underlag, som till exempel ojämna klipphällar eller markstensplattor, som bara läggs ut på marken. De behöver inte hamna i våg alls, och en vanlig betongplatta räcker mer än väl för att sprida lasten från skruven utan att sjunka ned. Vårt system med impregnerade reglar och höjdreglerande justerskruvar i flera olika längder gör det sedan enkelt att åstadkomma en perfekt yta för trallen, med de rätta fallen för effektiv avrinning av regnvatten.

SubFloors utomhusgolv passar lika bra för permanenta installationer som för till exempel uteserveringar som kanske bara ska vara framme under fem-sex månader av året, för att sedan tillbringa vintern i förvar tills vårsolen tittar fram. Monteringen är så enkel att våra utomhusgolv ofta även används för mycket kortvariga installationer, till exempel i samband med festivaler eller andra event. Inte minst kommer de till användning där underlaget annars skulle ha inneburit avsevärda svårigheter, som till exempel kullerstensytor på gator och torg eller där marken är lerig. Ingen åverkan behöver göras på underlaget – så när golvet monterats ned är allt som förut.

SubFloors utomhusgolv passar lika bra för permanenta som tillfälliga installationer.

Ytterligare en praktisk tillämpning där SubFloors lösning förenklar tillvaron högst betydligt är i samband med anläggning av takterrasser på många typer av hus, både på landet och i städerna. Finns det exempelvis ett lutande papptak är det bara att montera vårt utomhusgolv med skruvar i anpassade längder och få ett vågrätt golv med en fantastisk utsikt, med mycket måttliga insatser. Den öppna konstruktionen gör att det underliggande taket tar hand om avrinningen precis som förut – bara att njuta!

Fördelar med SubFloor i utomhusmiljöer

  • Passar för både permanenta och tillfälliga installationer
  • De höjdreglerande justerskruvarna är anpassningsbara vid ojämnt underlag

Intresserad? Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller hjälper dig med teknisk support. Ring 0500-46 98 60 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontakta oss.

Återförsäljare

Privatpersoner och byggserviceföretag köper enklast våra produkter genom våra återförsäöjare. Hitta återförsäljare.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.